Επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βαφή – PDR
about header

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1980, όταν ο πατέρας μου ίδρυσε υπό την επωνυμία «ΛΙΟΛΙΟΣ» μια επιχείρηση με αντικείμενο την επισκευή και επαναβαφή αυτοκινήτων με παραδοσιακές μεθόδους.

Εχόντας ήδη διανύσει μια πετυχημένη πορεία δύο δεκαετιών, η επιχείρηση μετατράπηκε σε οικογενειακή («ΛΙΟΛΙΟΣ & ΥΙΟΣ») με την ενσωμάτωση μου το 2001.

Από τότε, με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενό μας και παρακαταθήκη μια πολύτιμη εμπειρία πολλών ετών, εξελισσόμαστε καθημερινά με μόνη μας αποστολή να καλύψουμε τις απαιτήσεις όλων των πελατών μας.

Αυτή η ανάγκη μας για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας, μας οδήγησε στο να ασχοληθούμε με την καινοτόμο μέθοδο PDR (επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βαφή), μια μέθοδο που μας επιτρέπει να καλύψουμε ένα σημαντικό ποσοστό μικροεπισκευών με άριστα αποτελέσματα και όφελος τόσο των πελατών όσο και του περιβάλλοντος.

Μετά από 40 και πλέον χρόνια σκληρής δουλειάς, είμαστε βέβαιοι ότι οι χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών μας αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη για την αξιοπιστία μας και την μακροχρόνια αφοσίωσή μας στο άριστο αποτέλεσμα επισκευής.

Στη Lakouvitsa δουλεύουμε καθημερινά με όρεξη και μεράκι γιατί ξέρουμε τι σημαίνει για τους πελάτες μας η ποιοτική επισκευή του οχήματός τους, γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες σας!