Επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βαφή – PDR
faq header

Γιατί να επιλέξω να επισκευάσω το αυτοκίνητό μου με τη μέθοδο PDR (Paintless Dent Repair);

Με τρείς μόνο λέξεις: ποιότητα, κόστος, χρόνος. Η τεχνική PDR είναι με διαφορά ο πιο αποδοτικός τρόπος για να επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας σε εργοστασιακή κατάσταση, χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη και χωρίς μακροχρόνιες αναμονές.

Σε τι διαφέρει η μέθοδος PDR από τις παραδοσιακές μεθόδους επισκευής;

Οι παραδοσιακές μέθοδοι επισκευής συνήθως περιλαμβάνουν το στοκάρισμα, το τρίψιμο, και το βάψιμο της περιοχής του βαθουλώματος, κάτι το οποίο κοστίζει περισσότερο, απαιτεί περισσότερο χρόνο και μπορεί δυνητικά να επηρεάσει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος PDR;

Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με εξειδικευμένα εργαλεία για να ασκήσουμε πίεση από την πίσω πλευρά του βαθουλώματος. Αυτή η ελάχιστα παρεμβατική τεχνική μας επιτρέπει να επαναφέρουμε το βαθούλωμα στην αρχική του κατάσταση χωρίς περαιτέρω ανάγκη φινιρίσματος και αφήνοντας τη βαφή ολοκληρωτικά ανέγγιχτη.

Μπορείτε να επισκευάσετε οποιοδήποτε βαθούλωμα πάνω στο αυτοκίνητό μου;

Όχι. Η μέθοδος PDR μπορεί να εφαρμοστεί σε βαθουλώματα πολλών ειδών και τύπων, όμως αυτό εξαρτάται από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το κάθε βαθούλωμα αλλά και από το βάθος του. Βαθουλώματα που είναι πολύ βαθιά, τρυπήματα ή ζημιές που έχουν αφαιρέσει μεγάλες ποσότητες χρώματος δεν είναι δυνατόν να διορθωθούν με τη μέθοδο PDR. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν μπορούμε να επισκευάσουμε το όχημά σας είναι να μας επισκεφτείτε και να το εξετάσουμε από κοντά!

Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό μου;

Αυτό εξαρτάται πάντα από το μέγεθος του προβλήματος. Ο αριθμός, το βάθος και η θέση των βαθουλωμάτων κάνει τον χρόνο επισκευής να κυμαίνεται από μερικά λεπτά μέχρι μερικές μέρες. Αυτό θα το διαπιστώσουμε όταν κάνουμε εκτίμηση της ζημιάς από κοντά!

Θα καταστραφεί η βαφή του αυτοκινήτου μου αν το επισκευάσω με τη μέθοδο PDR;

Όχι. Για την ακρίβεια, ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά της τεχνικής PDR είναι ότι παραμένει ο μοναδικός τρόπος για να επιδιορθώσετε ένα βαθούλωμα πάνω στο όχημά σας χωρίς να επηρεαστεί η βαφή του!

Είναι μόνιμη η επιδιόρθωση με τη μέθοδο PDR;

Σαφώς και ναι! Σε αντίθεση με πιο συμβατικές μεθόδους που αργά ή γρήγορα κάνουν φανερά τα σημάδια τους πάνω στο σώμα του αυτοκινήτου, η τεχνική PDR είναι 100% μόνιμη εφόσον εφαρμοστεί σωστά.

Επηρεάζεται η μεταπωλητική αξία του οχήματος μου εξαιτίας της μεθόδου PDR;

Η ποιότητα της επισκευής και ο μικρός βαθμός παρεμβατικότητας πάνω στο αμάξωμα καθιστούν τη μέθοδο PDR ιδανική λύση για αυτούς που θέλουν το αυτοκίνητό τους να διατηρήσει την μεταπωλητική αξία του.