Επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βαφή – PDR
pdr method

Τα κάθε είδους μικροτρακαρίσματα, τα ατυχήματα, τα διάφορα άτυχα περιστατικά και οι απροσεξίες τις στιγμής είναι μέρος της καθημερινότητάς όλων των οδηγών. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να συμβιβαστούμε με μέτριες λύσεις που θα αδειάσουν το πορτοφόλι μας. Για κάθε στραβή στιγμή υπάρχει και η κατάλληλη λύση, και για τα περισσότερα βαθουλώματα η πιο κατάλληλη λύση είναι η μέθοδος PDR!

H μέθοδος PDR (επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βαφή) είναι με διαφορά η πιο γρήγορη και αποδοτική τεχνική επισκευής για όσους θέλουν να επαναφέρουν το όχημά τους στην αρχική του κατάσταση, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήμα.

Η μέθοδος αυτή μας επιτρέπει να «σμιλεύσουμε» την περιοχή της ζημιάς ασκώντας πίεση στο βαθούλωμα από το εσωτερικό του αμαξώματος, επιδιορθώνωντας έτσι βαθουλώματα που έχουν προκληθεί από ακούσια χτυπήματα, μικροτρακαρίσματα ή καιρικά φαινόμενα (π.χ. χαλάζι) σε λιγότερο χρόνο και με χαμηλότερο κόστος από τις παραδοσιακές μεθόδους επισκευής, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Η επιλογή της επιδιόρθωσης βαθουλωμάτων χωρίς βαφή σας προσφέρει έναν γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να σβήσετε τα αντιαισθητικά βαθουλώματα από το αμάξωμα του οχήματός σας, ώστε η ζημιά να είναι πρακτικά μη ανιχνεύσιμη.

Κόστος

Οι συμβατικές μέθοδοι επισκευής απαιτούν έναν κοστοβόρο συνδυασμό υψηλής κατανάλωσης ενέργειας, αναλώσιμων υλικών και πολλών εργατοωρών. Αντίθετα, η γρήγορη και εύκολη εφαρμογή της μεθόδου PDR την καθιστά πολύ πιο οικονομική και προσιτή για κάθε πορτοφόλι!

Ταχύτητα

Ανάλογα με το μέγεθος και τον αριθμό των βαθουλωμάτων που απαιτούν επισκευή, η όλη διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά μέχρι μερικές ώρες σε σύγκριση με τις ημέρες ή και εβδομάδες που είναι απαραίτητες με τις συμβατικές μεθόδους επισκευής.

Διατήρηση αξίας

Η μη παρεμβατική φύση της μέθοδου PDR μας επιτρέπει να επαναφέρουμε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση, διατηρώντας παράλληλα την εργοστασιακή βαφή του αμαξώματος ανέπαφη ωστέ να διαφυλαχθεί και η εμφάνιση αλλά και η μεταπωλητική αξία του οχήματός σας.

Ποιότητα επισκευής

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους επισκευής που αργά ή γρήγορα κάνουν τα σημάδια τους εμφανή, η μέθοδος PDR προσφέρει ένα ανώτερο, μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας που δεν εμφανίζει σημάδια «γήρανσης».

Πράσινο αποτύπωμα

Οι βαφές αυτοκινήτων προκαλούν εξαιρετικά βλαβερές αναθυμιάσεις και απελευθερώνουν επικίνδυνες τοξίνες στο περιβάλλον. Η μέθοδος PDR δεν περιλαμβάνει βαφή, επομένως το αποτύπωμα της πάνω στο περιβάλλον είναι ελάχιστο!

Διατήρηση βαφής

Η μέθοδος PDR παραμένει ο μοναδικός τρόπος με τον οποίον μπορείτε να επισκευάσετε ένα βαθούλωμα πάνω στο όχημά σας, διατηρώντας ταυτόχρονα ανέγγιχτη την αυθεντική βαφή του αμαξώματος!